top of page

Over en fjerdedel af publikum er ikke tilbage i salen

En ny undersøgelse fra Applaus viser, at 27% af kernepublikummet hos klassiske musikaktører, institutionsteatre og spillesteder ikke er vendt retur de seneste 6 måneder. 33 kulturinstitutioner fra hele Danmark har deltaget i undersøgelsen.

I dag udkommer Applaus’ årlige publikumsundersøgelse, hvor 33 kulturinstitutioner fordelt på teatre, spillesteder og klassiske musikaktører har deltaget. Tallene i undersøgelsen bekræfter, at det, som mange havde regnet med skulle blive en kulturel opblomstring efter genåbningen, ikke har indfundet sig; 27% af kulturinstitutionernes kernepublikum har ikke deltaget i kulturoplevelser i de seneste seks måneder.


Selvom undersøgelsen bekræfter branchens nedslående mavefornemmelse, så viser den dog også et potentiale: cirka en sjettedel af det rytmiske og klassiske musikpublikum prioriterer kulturen højt i deres økonomi. Det vil sige, at ud fra spørgsmålene om publikums seneste og kommende seks måneders pengeforbrug på kulturforbrug har denne gruppe brugt og/eller planlægger at bruge 6.000 kr. eller mere. Læs hele rapporten bag publikumsundersøgelsen her.


Undersøgelsen er udarbejdet af Applaus i samarbejdet med DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner og Dansk Teater.

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page