top of page

GENERALFORSAMLING OG ÅBENT NETVÆRKSMØDE 2022:

'FREMTIDEN FOR DANSK MUSIKLIV'

Åbent netværksmøde efterfulgt af DEOO's ordinære generalforsamling for DEOO-medlemmer.
 

Åbent netværksmøde og generalforsamling afholdes onsdag d. 8. juni 2022 på Vartov, Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K.

Åbent netværksmøde (for alle interesserede), pris inkl. frokost kr. 300,-. 

Generalforsamling og netværksmøde (kun for DEOO-medlemmer), pris inkl. forplejning hele dagen kr. 350,-.

 

Program (forbehold for ændringer):

9:15-10:00 Kaffe og registrering
 

10:00-13:00 Åbent netværksmøde: 'Fremtiden for dansk musikliv' (læs mere nedenfor)

•    Tale og dialog med kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen om vigtigheden af en musikbranche af højeste kvalitet i hele landet
•    En bæredygtig musikbranche – oplæg v. Jacob Teglgård, Bæredygtig Scenekunst
•    Visioner for alliancen Dansk Kulturliv – oplæg v. Katrine Damgaard, Dansk Kulturliv

 

13:00 Frokost
 

14:00-16:00 DEOO's ordinære generalforsamling (kun for medlemmer)

Der er lukket for tilmelding. Send eventuelt mail til Marie N. Bærentsen på mnb@deoo.dk.

 

Forslag, der ønskes forelagt, skal jf. vedtægterne sendes til sekretariatsleder Asbjørn Keiding (ak@deoo.dk) senest tre uger før generalforsamlingens afholdelse.
 

Åbent netværksmøde: ”Fremtiden for dansk musikliv”

Onsdag d. 8. juni kl. 10.00-13:00


Dialog m. kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen om vigtigheden af en musikbranche af højeste kvalitet

DEOO’s medlemmer – de professionelle ensembler og orkestre – sørger for, at levende musik af højeste kvalitet når ud i alle dele af det danske land. Denne mulighed for at få kunst og kultur af højeste kvalitet i selv de yderste dele af landet er enestående. Værdien heraf for det enkelte menneske såvel som for fællesskabet og samfundet bør i højere grad anskueliggøres og kvaliteten sikres.
 

Vi spørger kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, om hendes syn på betydningen af at et dansk musikliv af højeste kvalitet er tilgængeligt i hele Danmark. 
 


En bæredygtig musikbranche
v. Jacob Teglgård, Bæredygtig Scenekunst
 

Målet om at blive mere bæredygtige fylder ikke blot mere og mere i folks bevidsthed, det er også blevet en dagsorden, som regeringen i øget grad taler ind i. Hvordan kan vi som musikliv understøtte de politiske grønne planer? Hvordan griber vi bedst arbejdet an? Hvor sætter vi ind med mest effekt? Og handler bæredygtighed kun om CO2-udledninger eller også om social bæredygtighed?
 

Bæredygtig Scenekunst og DEOO er gået sammen om arbejdet for øget bevidsthed i musiklivet om vigtigheden af bæredygtighed og vil præsentere fælles tanker samt byde op til debat om de næste skridt for en mere bæredygtig musikbranche.
 


Visioner for alliancen Dansk Kulturliv
v. Katrine Damgaard, forretningsudvikler, Dansk Kulturliv

 

I løbet af de seneste par års coronanedlukninger blev behovet for et styrket samarbejde kulturlivets organisationer på tværs understreget med fede linjer. Derfor gik seks brancheorganisationer sammen og dannede Dansk Kulturliv. De seks organisationer er DEOO – Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner, Dansk Teater, Dansk Live, Organisationen Danske Museer, Danmarks Biblioteksforening og Danske Koncert- og Kulturhuse. 

Dansk Kulturlivs første mission var at få danske kulturinstitutioner godt igennem coronakrisen, og selvom der stadig er efterslæb – og kun efteråret vil vise, om der kommer nye virusvarianter – er tiden også til at se på, hvilke andre vigtige emner, Dansk Kulturliv skal løfte politisk.

 

Én af de store opgaver, vi som samfund står overfor, er et opgør med den øget mistrivsel, vi ser i befolkningen. Og her viser forskning, at kulturlivet kan spille en afgørende rolle. Derfor inviterer vi til en samtale om kultur og trivsel; hvordan byder musiklivet ind bedst muligt? Hvilke gode erfaringer har I at byde ind med? Hvordan løfter vi i flok?
 

DEOO Ordinær Generalforsamling 2022 og åbent netværksmøde
DEOO Ordinær Generalforsamling 2022 og åbent netværksmøde
Hvornår
08. jun. 2022 10.00 – 16.00
Hvor
Store Sal, Vartov,
Farvergade 27, 1463 København K
bottom of page