top of page

ORDINÆR GENERALFORSAMLING OG LUKKET NETVÆRKSMØDE 2024:

'SÅDAN ØGER VI DEN POLITISKE INDFLYDELSE'

Netværksmøde for DEOOs medlemmer efterfulgt af DEOO's ordinære generalforsamling for DEOO-medlemmer afholdes
onsdag d. 19. juni 2024 København (præcis lokation følger).

 

Generalforsamling og netværksmøde (kun for DEOO-medlemmer), pris inkl. forplejning hele dagen kr. 350,-. Tilmelding nederst på siden.

 

Program (forbehold for ændringer):

9:15-10:00 Kaffe og registrering
 

10:00-13:00 Lukket netværksmøde: 'Sådan øger vi den politiske indfyldelse' (læs mere nedenfor)

  • Revision af musikloven - sådan sætter vi retningen for den levende, professionelle musik

  • Organisationsudvikling af DEOO - sådan står vi stærkere
     

13:00 Frokost
 

14:00-16:00 DEOO's ordinære generalforsamling 

Forslag, der ønskes forelagt, skal jf. vedtægterne sendes til sekretariatsleder Asbjørn Keiding (ak@deoo.dk) senest tre uger før generalforsamlingens afholdelse.
 

Lukket netværksmøde: ”Sådan øger vi den politiske indflydelse"

Revision af musikloven - sådan sætter vi retningen for den levende, professionelle musik

Reform af musikloven samt rammebetingelser og støttestrukturer til musiklivet bærer genrelt præg af at være fastfrosset uden reel mulighed for at fremme den nødvendige udvikling - hverken organisatorisk eller kunstnerisk. For at realisere DEOOs ønske om at gøre op med de nuværende rammebetingelser, få flere midler til området og få flere medlemmer løftet ind på finansloven tager vi hul på arbejdet for en revision af musikloven. 

  

Tiden er nu, for arbejdet falder i tråd med regeringens ønsker om at gøre op med tilsandede strukturer i kulturbranchen samt kulturministerens ambition om at flytte MGK-centrene fra Statens Kunstfond til Kulturministeriets departement og derved åbne for ændringer af musikloven. Vi løfter en reform af området i flok og banker således på den politiske dør med et stærkt, rungende drøn - frem for små, dæmpede bank hist og her.
 

Organisationsudvikling af DEOO - sådan står vi stærkere
For at sikre DEOOs medlemmer størst mulig politisk indflydelse er DEOOs bestyrelse gået i gang med en proces, der skal give flere muskler til netop at indfri de ønsker, medlemmerne har om at øge den politiske indflydelse. DEOO er engageret i paraplyorganisationen Dansk Kulturliv og søger derudover tætte samarbejdsforbindelse nationalt - og kigger mod vores nordiske nabolande for inspiration til kapacitetsopbygning af sekretariatet til glæde for branchens medlemmer.
 

Spørgsmål til tilmelding: Send mail til Marie N. Bærentsen på mnb@deoo.dk.

Hvornår
19. jun. 2024, 10.00 – 16.00
Hvor
København K
bottom of page