GENERALFORSAMLING OG NETVÆRKSMØDE 2021

Generalforsamling for DEOO-medlemmer efterfulgt af åbent netværksmøde om 'Fremtidens indsatser på orkesterområdet - publikumsudvikling, DEOO Charanga og Danmarks digitale Koncertsal'.

 

Generalforsamling med fysisk fremmøde, pris  inkl. frokost kr. 300,-.
Netværksmødet er gratis, åbent for alle og kan streames.


 

 

Generalforsamlingen og netværksmøde afholdes onsdag d. 16. juni 2020.

 

Generalforsamlingen for medlemmer afholdes på Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Program for hele dagen:

kl. 9.15                - Kaffe og registrering
kl. 10:00-12:00 - DEOO Generalforsamling - kun for medlemmer
kl. 12:00-13:00 - Frokost - for medlemmer
kl. 13:00-16:00 - DEOO netværksmøde - åbent for alle
 (online)

 

Deadline for tilmelding er 9. juni 2021 - se nederst på siden her.

 

Forslag, der ønskes forelagt, skal jf. vedtægterne sendes til sekretariatsleder Asbjørn Keiding (ak@deoo.dk) senest tre uger før generalforsamlingens afholdelse.
 

NETVÆRKSMØDE: Fremtidens indsatser på orkesterområdet
 

Kriser har det med at fremhæve og sætte spot på tendenser. Tendenser, der allerede er til stede i samfundet, men hvis nødvendighed og vigtighed markant øges grundet krisens natur. Henover det sidste halvandetårs tid har vi alle siddet til webinarer og online-møder. Vi har streamet og fundet kulturtilbud på internettet som aldrig før.

Og selvom vi har glædet os så umådelig meget og savnet den levende musik for det levende publikum, så har nedlukning sat spot på den digitale koncertsal og det digitale publikum. Men hvordan når vi bedst denne digitale gruppe? Er det overhovedet nødvendigt at nå dette publikum? Hvordan bruges de digitale redskaber i vores børn & unge-arbejde?

 

Med dette netværksmøde inviterer DEOO til debat om ovenstående med udgangspunkt i de projekter, DEOO har lagt fundamentet for allerede før coronakrisen. Eftermiddagen byder på status og debat om følgende emner:

Publikumsudvikling - Lene Struck-Madsen, leder af projektet Applaus, som er blandt de mest vidende i Danmark på området publikumsudvikling for scenekunstbranchen, vil give os en bred indføring i Applaus' fund baseret på grundige undersøgelser blandt danske kulturbrugere. 

Direktør i RasmussenNordic Søren Mikael Rasmussen har på baggrund af DEOO's publikumsudviklingsprojekt støttet af Augustinusfonden gennemført en stor undersøgelse blandt danskerne om deres viden om de danske symfoniorkestre, Det Kgl. Kapel og basisensemblerne. Søren Mikael vil fortælle mere om undersøgelsen og projektet, som har specifikt fokus på DEOO's medlemmer og deres publikum.

 

Danmarks digitale Koncertsal - fremtidens koncertsal er også digital. DEOO's projekt vil undersøge, hvilke formidlingsformater, der virker. Med udgangspunkt i erfaringerne fra publikumsundersøgelsen nævnt ovenfor vil projektgruppen klarlægge og udvikle digitale formater, der rammer de helt rigtige publikumsgrupper. Søren Mikael Rasmussen vil give en status på arbejdet.

DEOO Charanga - er DEOO's bud på en digitale platform, der kan fremme samarbejdet mellem aktørerne på musikundervisningsområdet. Det gælder de professionelle orkestre og ensembler såvel som grundskolen, musikskolerne og andre relevant udbydere af undervisningsmateriale i musik. Målet er, at alle børn møder og får et forhold til den levende musik.

DEOO Ordinær Generalforsamling 2021 og åbent netværksmøde
Hvornår
16. jun. 10.00 – 16.00
Hvor
Severin Kursuscenter,
Skovsvinget 25, 5500 Middelfart, Danmark