top of page

Åbent netværksmøde og DEOO generalforsamling 2023

Netværksmødet er åbent for alle, pris inkl. frokost kr. 400,-. Generalforsamling og netværksmøde, pris inkl. frokost kr. 450,-. (kun for DEOO-medlemmer) Generalforsamling, pris inkl. frokost kr. 250,-. (kun for DEOO-medlemmer)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Tilbage
Åbent netværksmøde og DEOO generalforsamling 2023
Åbent netværksmøde og DEOO generalforsamling 2023

Tid & sted

09. maj 2023, 10.00 – 15.30

Middelfart Bibliotek - Middelfart salen, Havnegade 6, 5500 Middelfart

Gæster

Beskrivelse

ÅBENT NETVÆRKSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2023

DEOO inviterer til et åbent netværksmøde efterfulgt af den årlige generalforsamling for DEOO-medlemmer.

Det åbne netværksmøde og generalforsamlingen afholdes tirsdag d. 9. maj 2023 på Middelfart Bibliotek - Middelfart salen, Havnegade 6, 5500 Middelfart.

Pris

 • Åbent netværksmøde (for alle interesserede), pris inkl. frokost kr. 400,-.
 • Åbent netværksmøde og generalforsamling (kun for DEOO-medlemmer), pris inkl. forplejning hele dagen kr. 450,-.
 • Generalforsamling (kun for DEOO-medlemmer), pris inkl. forplejning hele dagen kr. 250,-.

Program (forbehold for ændringer):

Kl. 09:30-10:00: Kaffe og registrering

Kl.10:00 – 12:30: Åbent netværksmøde ”Hvordan vi hjælper hinanden med at få et større publikum” (læs mere nedenfor)

 • Velkommen, v. DEOOs Direktør, Asbjørn Keiding og DEOOs bestyrelsesleder Finn Schumacker
 • ”Hvordan hjælper vi hinanden med at få et større publikum?” - Oplæg v. Stefan Markovic, Ph.d. og Lektor i markedsføring ved CBS.
 • ”Samarbejdsprojekt om co-branding mellem DR P2 og Concerto Copenhagen” - Oplæg v. Nikolaj de Fine Licht, orkesterchef i Concerto Copenhagen, Sabrina Solis, kommunikationsansvarlig i Concerto Copenhagen, Uffe Borgwardt, chef for DR P2, og Jakob Marstrand, redaktør på DR P2.

Kl.12:30-13:15: Frokost

Kl.13:15-15:30 DEOOs ordinære generalforsamling (kun for DEOO-medlemmer)

Kl. 15:30: Tak for i dag

Forslag, der ønskes forelagt, skal jf. vedtægterne sendes til sekretariatsleder Asbjørn Keiding (ak@deoo.dk) senest tre uger før generalforsamlingens afholdelse.

Tilmelding senest d. 1. maj 2023.

Åbent netværksmøde: ”Hvordan vi hjælper hinanden med at få et større publikum”

Tirsdag d.9. maj 2023 kl.10:00 – 12:30

”Hvordan hjælper vi hinanden med at få et større publikum?”

v. Stefan Markovic, Ph.d. og Lektor i markedsføring ved CBS.

De danske orkestre er inde i en omfattende udvikling med fokus på publikum, hvor der bliver gjort store anstrengelser for at udvikle kunstneriske projekter, koncerter og events, som vil bringe klassisk musik ud til et bredere og mere mangfoldigt publikum end i dag. Research viser imidlertid, at der en markant barriere, som står i vejen for at tiltrække en større mangfoldighed af gæster: Orkestre og ensemblers brand-identitet.

Stefan Markovic vil give os en indflyvning til branding som fagområde, og fortælle nærmere om, hvorfor det er vigtigt at arbejde med branding - også for ensembler/orkestre. Han vil både komme nærmere ind på, hvad forskningen på området kan fortælle os om mulighederne ved branding, og eksempler på hvordan det bruges af aktører i dag.

Stefan Markovic har et indgående kendskab til branding, og han både forsker og underviser inden for området. Der vil være rig mulighed for at stille ham spørgsmål på dagen, så I kan få svar på de spørgsmål, som I går og brænder inde med. Bemærk at oplægget vil være på engelsk.

”Samarbejdsprojekt om co-branding mellem DR P2 og Concerto Copenhagen”

v. Nikolaj de Fine Licht, orkesterchef i Concerto Copenhagen, Sabrina Solis, kommunikationsansvarlig i Concerto Copenhagen, Uffe Borgwardt, chef for DR P2, og Jakob Marstrand, redaktør på DR P2.

P2 har, ligesom DEOOs medlemmer, et behov for synlighed både i offentligheden og internt i DR, hvor P2 indtager rollen som en lille fisk i forhold til resten af organisationen. P2 og Concerto Copenhagen har derfor startet et samarbejdsprojekt, der har til formål at højne synligheden af klassisk musik og de medvirkendes aktiviteter, når DR P2 transmitterer koncerter bl.a. med DEOOs medlemmer. Derigennem vil parterne i co-brandingprojektet nå ud til et større publikum, og sammen være med til at styrke området politisk.

De fire personer i front for samarbejdsprojektet vil fortælle nærmere om det nyopstartede co-brandingkoncept, udviklingen af konceptet og projektets status. Ambitionen er, at co-brandingkonceptet skal udvikles og formaliseres, så alle DEOOs medlemmer kan benytte det i samarbejde med P2.

Billetter

 • DEOO GF og netværksmøde 2023

  Dette er både en billet til DEOO's generalforsamling og netværksmøde

  450,00 kr.
  Salg slut
 • Åbent netværksmøde 2023

  400,00 kr.
  Salg slut
 • DEOO generalforsamling 2023

  250,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

Price

Price

Number

Total

bottom of page