Den levende musik smitter kun med gåsehud – du kan gå sikkert til koncert


Landets professionelle ensembler og orkestre spiller stadig med fuld fokus på sikkerhed, afstand og afspritning i koncertsalen. Du kan derfor stadig sætte dig til rette i sædet, fordybe dig i musikken, lukke øjnene og glemme dig selv.

I koncertsalene er der sørget for, at myndighedernes retningslinjer overholdes – du sidder med god afstand til dem, du ikke kender, der er ekstra fokus på rengøring samt at spritte af og alle bærer mundbind, indtil de sidder ned med næsen i samme retning.

Sundhedsmyndighederne har givet deres vurdering; det er sikkert at gå til koncert. På Sundhedsministeriets hjemmeside skriver myndighederne: ”Der bliver (…) mulighed for at afholde arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende for op til 500 deltagere, hvis de i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, bane eller lignende.” (25. september 2020)

Støt dit lokale orkester eller ensemble – de har brug for dig. Den levende musik smitter kun med gåsehud – du kan gå sikkert til koncert!


KONTAKT DEOO

DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner

Vartov, Farvergade 27A 2 sal, 1463 København K Danmark
Tlf.: +45 51 29 13 79
Email: kontakt@deoo.dk
CVR: 38523120

  • Følg DEOO på facebook
  • Følg DEOO på twitter

© 2019 DEOO - Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner.