top of page

NETVÆRKSMØDE - hvor godt kender publikum os egentligt?

Næste netværksmøde i DEOO-regi sætter fokus på publikumsudvikling; hvor godt kender danskerne de danske ensembler og orkestre? Og hvordan øger vi kendskabsgraden?

Som en del af DEOO's publikumsudviklingsprojekt støttet af Augustinusfonden er en storstilet publikumsundersøgelse sendt ud til 2.000 danskere. Her svarer de bl.a. på deres kendskab til landets symfoniorkestre, bigbands og kammermusikensembler samt deres koncertforbrug.

 

Resultatet af undersøgelsen vil sammen med en segmenteringsanalyse - en inddeling af danskerne som kulturforbrugere - blive præsenteret af Søren Mikael Rasmussen, RasmussenMarker, og Gitte Thulstrup, THULSTRUP Research ApS, som sammen har forestået undersøgelsen.

 

Vi sætter fokus på kendskabsgraden af de danske orkestre og ensembler blandt danskerne, samt hvordan arbejder vi videre med publikumskendskab og -udvikling.

 

Vi tager konkret fat i arbejdet med publikumsudvikling for at opgradere vores medlemmer på et område, der er et vigtigt redskab for at nå nye publikumsgrupper og dermed på lang sigt sikre os en stærkere politisk legitimitet - både lokalt og nationalt. DEOO har med projekterne DEOO Charanga og Danmarks digitale Koncertsal fokus på to nye publikumsmålgrupper, og begge projekter vil blive præsenteret på mødet.Torsdag d. 22. oktober 2020, kl. 10:00-15:00

OBS! Ny adresse
Aarhus Musikskole
Officersbygningen, Officerssalen
Vester Allé 3, 8000 Aarhus

 

Program for dagen:

 

10:00 Kaffe og god tid til netværkssnak
 

10:30 Præsentation af publikumsundersøgelsen - hvor kendte er dit orkester lokalt og nationalt - v. Søren Mikael Rasmussen og Gitte Thulstrup
 

12:30 Frokost
 

13:00 Workshop I: DEOO Charanga
 

13:40 Pause
 

14:10 Workshop II: Danmarks digitale Koncertsal
 

15:00 Tak for i dag
 

Netværksmødet er gratis og kun for DEOO-medlemmer.
DEOO tilbyder kørsel fra København til de første 5, der kontakter Marie Bærentsen på mnb@deoo.dk

Deadline for tilmelding er 20. oktober 2020. Tilmeld dig nedenfor.


 

Foto: Copenhagen Phil, Henriette Frausing

Ingen kommende events lige nu
bottom of page