Ledige stillingerKommunikations- og projektansvarlig søges til barselsvikariat i Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner - DEOO.

 

Har du lyst til at arbejde for og med landets professionelle orkestre, ensembler, bigbands og operakompagnier? Branche- og interesseorganisationen Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner varetager sine medlemmers interesser overfor beslutningstager, myndigheder og andre organisationer samt arbejder for at fremme samarbejdet medlemmerne imellem. DEOO er ligeledes medstifter af alliancen Dansk Kulturliv sammen med en række af vores nærmeste branchekollegaer. Derudover initierer og arrangerer DEOO projekter, netværksmøder, kurser og seminarer.

 

Dine opgaver vil være mangfoldige, men med fokus på kommunikation og projektledelse. Så din baggrund og uddannelse kan være lige så mangfoldig – vi lægger dog vægt på, at der skal være et match mellem flest mulige af arbejdsopgaverne og din baggrund og uddannelse.

 

Kommunikation

 • Politisk kommunikation ifm. debatindlæg, politiske udspil, høringssvar, pressemeddelelser, artikler til webside, pressekontakt, SoMe

 • Kommunikation/nyhedsbreve til medlemmer samt pressearbejde

 • Websideopdatering – eventoprettelse, medlemsopdatering, artikler, mv.

 • Eventplanlægning -og afvikling
   

Politisk rådgivning og sparring med DEOO’s direktør og bestyrelse

 • Sparring på udspil, strategi og pressehåndtering

 • Deltagelse i høringer/seminarer/netværk mv.

 • Bestyrelsesreferent
   

Projektarbejde- og ledelse

 • Charanga.dk – samarbejde med leverandør i England og med nationale samarbejdspartnere

 • Tutti – musikken tættere på publikum – DEOO’s store publikumsudviklingsprojekt; sikring af projektets fremdrift, budgetansvar- og opfølgning, kontakt til/servicering af bidragsydere og advisory board

 • Koordinering med samarbejdspartnere (Applaus, Dansk Kulturliv, m.fl.)
   

Du har et stort overblik, er god til at planlægge, koordinere og samarbejde og sætter pris på at følge sagerne til dørs. Du er god til at formulere dig, taler engelsk og kan formidle avanceret stof til letforståelige budskaber, både skriftligt og mundtligt. Du skal kunne se dig selv arbejde i et lille, dynamisk sekretariat i centrum af København.
 

Vikariatet er i perioden 1. september 2022 til 13. april 2023, med mulighed for forlængelse såfremt den medarbejder, du skal vikariere for, vælger at forlænge sin orlov - dette skal dog først besluttes senere. Ugentlig arbejdstid 30 timer - arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, og der er mulighed for hjemmearbejde en del af tiden. Løn efter kvalifikationer.

 

DEOO stiller computer og kontorplads til rådighed.

Ansøgningsfrist 15. august 2022 – send din ansøgning til DEOO’s direktør Asbjørn Keiding ak@deoo.dk – spørgsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme mail adresse.